headerVHR2

De Koninklijke Vereeniging Handelsrecht organiseert op 6 juni 2024 vanaf 14:30 uur het Jonge KVHR-symposium. Dit symposium is hét evenement voor praktijkjuristen en wetenschappers die aan het begin van hun carrière staan, alsmede voor (master-)studenten. 

Het onderwerp van het Jonge KVHR-symposium is: 

"Perspectieven op komende duurzaamheidswetgeving nader verdiept" 

Voortbouwend op de preadviezen van 2023 belichten Jessie PoolJorian HamsterMatthijs van Schadewijk en Steffie Vereijken-van den Bosch toekomstige duurzaamheidswetgeving vanuit hun eigen expertise. Zij hanteren het perspectief van het insolventierecht, ondernemingsrecht en arbeidsrecht, waardoor een rechtsgebied-overstijgende kruisbestuiving ontstaat. Kortom, voor ieder wat wils! 

Het Jonge KVHR-symposium vindt plaats in het nieuwe (duurzame) kantoor van De Brauw Blackstone Westbroek aan het Burgerweeshuispad 201 te Amsterdam.

Leden van de Koninklijke Vereeniging Handelsrecht kunnen kosteloos deelnemen aan het symposium. Niet-leden dienen een vergoeding van €15 (voor studenten/promovendi) of €45 (voor overige niet-leden) te betalen voor deelname. Voor de toekenning van PO-punten verwijzen wij naar de website van de NOVA.

AANMELDEN