headerVHR2

De contributie bedraagt momenteel € 45 per jaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Het loopt per kalenderjaar en de contributie is verschuldigd over het gehele jaar ongeacht het moment van aanvang of beëindiging van het lidmaatschap. Opzegging kan tot vier weken voor het einde van het jaar, per brief of email aan Uitgeverij Paris (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.). 

Als u masterstudent bent aan de universiteit of hogeschool, betaalt u een gereduceerde contributie van € 15. Vanaf het jaar na afloop van uw master geldt de normale contributie.

Vul onderstaande gegevens in om u aan te melden als lid van de Vereeniging Handelsrecht en klik op 'verwerk'. U ontvangt van ons een bevestiging van uw aanmelding.

Lidmaatschap geeft u o.a. recht op deelname aan vergaderingen en ontvangst van de jaarlijkse preadviezen. De contributie bedraagt momenteel € 45 per jaar. Het lidmaatschap wordt aangegaan voor onbepaalde tijd. Het loopt per kalenderjaar en de contributie is verschuldigd over het gehele jaar ongeacht het moment van aanvang of beëindiging van het lidmaatschap. Opzegging kan tot vier weken voor het einde van het jaar.